top of page

Sense in Nature Ekosystem

Lika som träden som interagerar och kommunicerar med varandra genom sina rötter med hjälp av andra organismer och bygger ett nätverk som förstärker alla, utvecklar Sense in Nature ett ekosystem med kollegor, organisationer som bidrar till allas tillväxt, välmående och harmoni. 

Picture 1.png

Helena Johard

Stockholm, Sverige

Biolog, forskare, & konstnär

Helena har ofta jobbat med vår identitet i relation till naturen. Sedan hon var liten har hon fascinerats av vad allt liv är och hur man upplever verkligheten. Helena  är också certifierad natur- & skogsterapiguide. Hon berättar att det finaste med skogsbad är när skogen ändrar känslan av tid och rum, när man möter varandra och naturen på sitt eget sätt.

Idag guidar hon grupper i naturen där allt liv som omger oss är en oändlig hemlighetsfull rymd att uppleva och där nya historier vävs samman.

Helena driver I skogensfamn

Photo 1.jpeg

Farmaceut, entreprenör, innovationsspecialist & facilitator

Framgångsrik entreprenör inom hälso- & sjukvårdsinnovation för mer än 25 år är Emmett partner på den ledande strategiska konsultfirman AEC Partners där han leder den hälsoinnovation branschen.

Emmet är också certifierad natur- & skogsterapiguide. Han vill erbjuda företagsledare naturprogram som bidrar till välbefinnande och förbättrar team prestation. Han är medgrundare av Prescri-Nature-programmet i Quebec.

Emmett driver Natural leadership

Emmett Phil Coriat

Montreal, Quebec

Raphaël Rozenberg

Bryssel, Belgien

Coach & kollektiv intelligens facilitator

Raphaël började sin karriär vid 20 års ålder. Han ville vara sin egen chef och startade eget på en gång. Vid 30 års ålder gick han tillbaka till skolan för att bli coach inom HR. De senaste två åren efter en Shinrin Yoku träning har han orienterat sin verksamhet med att arbeta utomhus särskilt i skogen.

Han är övertygad att kopplingen till naturen mångdubblas effekterna av en traditionnel individuell eller kollektiv coachning.

IMG_1732_photo (2).JPG

Serge Mang Joubert

Lyon, Frankrike

Coach & facilitator - kollektiv & individuell förändring

Serge beskriver sig själv som en bro mellan territorier, varelser och människor, oavsett om han jobbar med skogsbad, kollektiv intelligens eller coachning. Med en ingenjörsbakgrund och en yrkeskarriär som konsult i geografiska information system, facilitator och natur- & skogsterapiguide har Serge utvecklat en verksamhet där han kombinerar olika verktyg och är både rigorös och lyhörd. Idag bjuder han på djupa upplevelser där kopplingen till skogen och naturen främjar självinsikt och konstruktiva relationer med andra, i privat- lika som i arbetsliv.

1605_Serge_.jpg

Serge driver Entre les arbres 

MF_glad_svart.jpg

Arbetsmiljöspecialist, utbildare & diplomerad pilatesinstruktör 

Med 20 år erfarenhet inom kvalitet och arbetsmiljö prioriterar Mikael framgång över perfektion. 
Han inspirerar till utveckling, motiverar till förändring och aktiverar för resultat och förbättring. Han tycker att alla har förmåga att påverka sin omgivning och vill använda den förmågan på ett positivt sätt. 

Mikael är diplomerad pilatesinstruktör och co-guidar Skogsbad & Pilates upplevelser.

Mikael Frejdeman

Mölndal, Sverige

Mikael driver Sinne Hälsoutveckling

Linda.png

Projektledare, kostrådgivare


Linda har jobbat med hälsa ur olika perspektiv, från drivit företag i kost & näringsbranschen till arbete som aktivitetsledare för hälsofrämjande rörelse för grupper med särskilda behov. Hon har utbildning & många års erfarenhet av vård & omsorg och vidareutbildat sig för att skapa möjligheter för tillgänglighet och lika villkor trots människors olika förutsättningar och funktionsvariationer.

Med Linda anordnar vi exklusiv miniretreat med naturkontakt i Råkrafts vackra naturmiljö.

Linda Rundqvist

Varberg, Sverige

Linda driver RÅkraft Grön Rehab & Naturterapi för patienter med stressrelaterad ohälsa, i samarbete med Region Halland

Logo_Vecto_Vert.png

Fransktalande organisation för natur- & skogsterapiguider

"En chemin vers" betyder "på vägen till" och är ett rum för fransktalande natur- & skogsterapiguider där samlas erfarenhet, kompetens, kreativitet. Vi jobbar för erkännandet av vårt nya yrke av myndigheter och smahälle och för att visa en väg som främjar ett harmoniskt och sinnligt förhållande mellan människor och naturen.

Internationell organisation, USA

ANFT är den första internationella utbildning organisationen för natur & skogsterapiguider i världen. Den har utvecklat sin egen filosofi och metod för skogsbad och guidens rollen från japanska Shinrin Yoku. ANFT har blivit en inspirationskälla för många under de senaste år.

ANFT_LOGO_MED RES_rgb_trans_edited.png
bottom of page